jubilarni koncert

ŽTO Stjepan Bujan-Stipić organizira svečani koncert povodom 20 godina djelovanja

Pokazat će sve što su naučili i opravdati sva priznanja i nagrade koje su marljivo osvajali tijekom ovih godina rada

Županijski tamburaški orkestar “Stjepan Bujan-Stipić” u nedjelju, 25. studenog organizira jubilarni koncert povodom 20 godina djelovanja. Veliki, svečani koncert održat će se koji će se u Centru za kulturu Čakovec s početkom u 18 sati. 

Osim ŽTO Stjepan Bujan-Stipić čiji je dirigent Tomislav Cvrtila, na koncertu će sudjelovati Pjevački zbor ‘Josip Vrhovski’ iz Nedelišća, te će koncert uveličati Blanka Tkalčić, Benjamin Pregl te Karlo Čeh.

ŽTO Stjepan Bujan-Stipić puni 20 godina, a iza sebe ima mnoga značajna ostvarenja. Iza njih je puno prijatelja, bivših i sadašnjih članova i dirigenata, nezaboravnih nastupa i naravno odličnih priznanja i nagrada. 

– Ovim nastupom želimo se zahvaliti svima na podršci i praćenju tijekom ovih velikih 20 godina. Pokazat ćemo sve što smo naučili i nadamo se da ćemo opravdati sva priznanja i nagrade koje smo marljivo osvajali tijekom ovih godina rada, poručuju organizatori.

Dođite u nedjelju, 25. studenog, u CZK Čakovec i uveličajte ovaj svečani koncert. Ulaz na koncert je slobodan. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture i Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije