MEĐUNARODNI SUSRET

FOTO KUD Kaštel Pribislavec organizirao 5. susret dramskih amatera August Lesjak ‘ALKap’

Susretu se odazvalo pet gostujućih skupina iz 4 županije ijedna skupina iz Slovenije pa je po prvi put susret postao međunarodni

U nedjelju, 18. studenog 2018. godine u Dvorani društvenog doma Pribislavec KUD Kaštel Pribislavec je po 5. je put uspješno organizirao tradicionalni dramski susret August Lesjak ‘ALKap’.

Susretu se odazvalo pet gostujućih skupina iz 4 županije ijedna skupina iz Slovenije pa je po prvi put susret postao međunarodni. Na pozornici su se izmjenjivale skupine i nasmijavale publiku koja ih je nesebično nagrađivala pljeskom.

Ukupno je nastupilo 84 izvođača, glumaca amatera. Nakon uspješno odigranih predstava i igrokaza, još su se kratko vrijeme zadržali i počastili domjenkom, razmijenili iskustva, brojeve i skupili nova poznanstva za nadolazeće susrete.

Svega toga ne bi bilo da Općina Pribislavec nije velikodušno pokrila troškove organizacije istog. Na kraju su se zahvalili svima i najavili Božićni koncert koji će se održati 16. prosinca u 17 sati u Dvorani društvenog doma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije