sjajna komedija

Popularna glumica Anđelka Prpić u Čakovec dolazi s predstavom ‘Šta me snađe’

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

Konačno je i publika u Čakovcu dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane ‘masovne monodrame’ pod nazivom ‘Šta me snađe’. U utorak, 20. studenog u Centru za kulturu sa početkom u 20 sati, Anđelka će se prvi put pokloniti publici u Čakovcu i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad pobrala nepodijeljene simpatije u više od 90 izvođenja u zadnjih godinu dana.

Monodrama ‘Šta me snađe’ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere, najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

– Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu, istaknula je glumica. Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno… – piše u najavi predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije