PROMOCIJA KNJIGE u GORIČANU

Životna drama bivšeg spidvejaša Zlatka Krznarića opisana u knjizi ‘Ti si svjedok’

Zlatko Krznarić promovirao je svoju knjigu u u župnoj crkvi sv. Leonarda u Goričanu

U nedjelju, 18. studenog. 2018.godine na poziv župnika župe sv. Leonarda iz Goričana vl. Josipa Drvoderića, kod  jutarnje i poldanje svete mise, prisutan je bio Zlatko Krznarić – autor knjige “Ti si svjedok”. 

Zlatko Krznarić nekad je bio izvrstan sportaš – vozač speedwaya u Speedway klubu Prelog, deset godina uspješno je nastupao na međunarodnim motociklističkim utrkama, bio je višestruki osvajač Prvenstva Hrvatske i brojnih međunarodnih nagrada.

U kratkom redstavljanju pred okupljenim župljanima u župnoj crkvi sv. Leonarda  je rekao: ‘Vozač sam po zanimanju, živio sam burnu mladost, potom sam se smirio i krenuo drugim putem. U trenucima kad sam sa suprugom Sandrom čekao peto dijete, u teškoj prometnoj nesreći u Šenkovcu, 2011. godine ostao sam bez lijeve potkoljenice.

Obitelj, vjera, optimizam i peto dijete na putu, dalo mi je vjetar u leđa i nadu u novi život. Danas sam sretan čovjek, nasmijan, volim se našaliti  na račun svog invaliditeta, imam obitelj, djecu i prekrasnu ženu Sandru”.

I tako je na temelju svojih autobiografskih iskustava, koja je skupio kroz dosadašnji život, nastala knjiga “Ti si svjedok”. Danas vrlo predano sudjeluje u brojnim aktivnostima unutar Katoličke crkve, ide na svete mise, moli se, te zahvaljuje dragom Bogu za sve božje milosti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije