afrički štimung u međimurju

VIDEO Djevojke iz Plesnog studia Korak snimile sjajan plesni video na preloškoj Marini

'Grooversice' u sastavu Angie Polanec, Ida Šoltić, Maja Kućar, Petra Kerhoni, Filipa Zubić, Emili Džinić i Virna Hošnjak snimile su zanimljiv plesni video na isušenom jezeru

Djevojke iz Plesnog studia Korak u manjem plesnom sastavu pod nazivom ‘Groovers’, snimile su nedavno plesni video na divnoj međimurskoj lokaciji na Marina Prelog, pod vodstvom Virne Hošnjak koja je osmislila koncept i koreografiju. Plesni sastav “Groovers” redom čine Angie Polanec, Ida Šoltić, Maja Kućar, Petra Kerhoni, Filipa Zubić, Emili Džinić i Virna Hošnjak, ujedno i voditeljica PS Korak.

Na koji način je Virna unijela dašak afričkog štimunga na prostor Međimurske županije pogledajte u videu. Performans ‘Grooversica’ uživo ćete imati prilike vidjeti već sljedeći vikend na eventu pod nazivom Urban dictionary Vol4 u Klubu Prostor, 24. studenog s početkom u 22 sata.

Cijelu večer glazbeno će predvoditi DJ Arien (Zrinko Kutnjak) i mlada talentirana DJ-ica Angie Polanec, koja je ujedno i dio plesnog sastava “Groovers”. Osim DJ-eva koji će glazbeno predvoditi cijelu večer, najavljujemo četvorku koja će začiniti večer u nešto drugačijem ritmu. Fran Rukljač (Otpor), Mihael Jurčec (Blokada), Filip Horvat (PNCJ) i Filip Bednjanić (Lima čolo), mladi su umjetnici koji će izvesti nekoliko svojih rap tekstova tijekom večeri.

– Dođite i budite dio međimurske urbane priče, poručuje za kraj organizatorica Filipa Zubić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije