SVETI MARTIN NA mURI

Sveti Martin na Muri: Šest zlatnih odličja svetomartinskim vinima

Vina su solidne kakvoće kazali su članovi povjerenstva (suda), a zlatne medalje osvojilo je šest vina. Njihovi vlasnici i stvaratelji su: Stjepan Novak, Milivoj Sobočan, Zlatko Kontrec, Boris Vršić, Stanislav Kutnjak i Predrag Goričanec

Udruga voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri je povodom ‘Martinja 2018.’, organizirala ocjenjivanje mladih vina, a na natjecanje je pristiglo 40-tak uzoraka, odnosno ocijenjeno je 39 mladih vina.

Ocjenjivački sud činili su vrsni agronomi: Tomislav Tomšić, Marijan Čižmešija, Anđelko Tomšić i Krunoslav Colar, uz logističku pomoć Mladena Dobranića i Zdravka Šafarića.

Vina su solidne kakvoće kazali su članovi povjerenstva (suda), a zlatne medalje osvojilo je šest vina. Njihovi vlasnici i stvaratelji su: Stjepan Novak, Milivoj Sobočan, Zlatko Kontrec, Boris Vršić, Stanislav Kutnjak i Predrag Goričanec.

Diplome se dobitnicima uručuju večeras nakon Svečane sjednice Općins kog vijeća, a prigodom krštenja mošta pod šatorom na Trgu Svetog Martina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije