Vijesti / Društvo
Društvo
Matija Posavec nakon odličnih rezultata plesnog studia Vivona: 'Vaš uspjeh pamtit će se dugo'
Plesni studio Vivona

ČESTITKA ŽUPANA

Matija Posavec nakon odličnih rezultata plesnog studia Vivona: 'Vaš uspjeh pamtit će se dugo'

Nakon osvojenih pet zlata i dva specijalna pehara u talijanskom Bergamu, plesnom studiju Vivona na uspjehu je čestitao i međimurski župan

Župan Međimurske županije Matija Posavec je povodom osvojenih odličja na World dance talents cup 2018. uputio čestitku Plesnom studiu Vivona. Prenosimo je u nastavku.

- Poštovane djevojčice, treneri, vodstvo kluba, načela Međimurki i Međimuraca su rad, trud, marljivost, zalaganje, a vi ste svojim primjerom još jednom sve to i potvrdili.  Vaših 5 zlatnih odličja i dvije posebno prepoznate, najbolje koreografije u kategoriji 'The best talents' na održanom 'World dance talents cup 2018.' u talijanskom Bergamu, uspjeh je koji ćemo još dugo vremena pamtiti.

Vezana vijest

Vivona VELIKI USPJEH PLESAČA IZ ČAKOVCA FOTO Pet zlata i dva pehara za plesače Vivone na Svjetskom natjecanju u Bergamu

Od srca vam, ispred Međimurske županije i osobno čestitam na osvojenim odličjima. Zahvaljujući vama i plesnom studiju „Vivona“, kojemu nesebično dajete bezbroj sati rada, satkanih od vaših snova, ali i velikog odricanja, postignuti rezultati su na ponos svima nama, ali i uzor budućim generacijama jer ste ovim velikim uspjehom postale dio svjetske plesne elite.

Sretan sam što u našem Međimurju, imamo plesni studio poput vašeg. Želim vam i nadalje uspješan rad, puno inspiracije i kreativnih plesnih koraka , pomno osmišljenih koreografija za svih 135 članica PS „Vivona”. Uživajte i dalje, izvrsno radeći ono što volite i s ponosom predstavljajte Međimurje u Hrvatskoj i Svijetu. Još jednom, primite iskrene čestitke. Puno uspjeha u daljnjem radu. - poručio je župan Matija Posavec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!