PRUŽNI PRIJELAZ PRIBISLAVEC - ČAKOVEC

VLAK PROLAZI, ‘RAMPE’ GORE ‘Vlak nam je projurio tik pred nosom’

'Vjerujem kako se radi o kvaru, no ti su kvarovi sve češći u Međimurju. Ljudi, budite oprezni!' - napisao nam je čitatelj

Danas smo već pisali o zbunjujućoj situaciji na pružnom prijelazu u Maloj Subotici u Ulici braće Radić. Naime, čitatelji su nam javili kako je jedan polubranik spušten, a drugi podignut pa nisu znali što učiniti. Radilo se kvaru.  

>> VOZAČI, OPREZ! Na pružnom prijelazu u Maloj Subotici jedan polubranik gore, drugi dolje

U našu redkaciju javio se ogorčeni čitatelj s još jednom neugodnom situacijom na pružnom prijelazu u Međimurju. Radi se o prijelazi između Pribislavca i Čakovca, kod bivše vojarne. 

– Prolazili smo tom cestom nešto prije 16 sati. Oba polubranika su bila podignuta što bi značilo da možemo preko pruge bez problema. Sva sreća što smo stali jer nam je u tom trenutku vlak projurio tik pred nosom. Naglašavam, polubranici su bili podignuti. 

Vjerujem kako se radi o kvaru, no ti su kvarovi sve češći u Međimurju. Pozivam i apleliram na sve vozače da se bez obzira na stanje polubranika obavezno zaustave i provjere da li mogu na siguran način preko pruge. Očito signalizaciji na pružnim prijelazima nije za vjerovati – napisao nam je čitatelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije