VELIKI USPJEH PLESAČA IZ ČAKOVCA

FOTO Pet zlata i dva pehara za plesače Vivone na Svjetskom natjecanju u Bergamu

Osvojili su i dva specijalna pehara za Best talent, a velika podrška dolazila je i s tribina od roditelja pa su proglašeni i kao najbolji navijači

Proteklog vikenda održalo se Svjetsko plesno natjecanje u Bergamu blizu Milana. Nastupilo je preko 3000 plesača iz različitih država u raznim stilovima plesa. Mnogo toga se moglo vidjeti i naučiti te pokazati svoja umijeća, a ujedno zastupati svoj grad i državu.

Boje Hrvatske branio je i Studio Vivona iz Čakovca koji se preko Europskog natjecanja plasirao i na Svjetsko. Vivona se natjecala s pet koreografija i to od dječjih do juniorskih i seniorskih. Pripreme su trajale nekoliko mjeseci – od uvježbavanja do kostima te zastava i dodataka s prepoznatljivim hrvatskih kockicama. U tome ih je podržao Grad Čakovec, Međimurska županija, Međimurje plin, Tegra i PMP.
Naši plesači osvojili su pet zlata te dva specijalna pehara za Best talent. Za izniman uspjeh zaslužne su same plesačice kao i njihove trenerice: Karmen Kovačević Jambor, Dora Kopjar i Tajana Vidović uz podršku Ivane Pečarko i Petre Kovač

Velika podrška dolazila je s tribina od roditelja pa su proglašeni i kao najbolji navijači. Vivona će sada prionuti novim kreativnim izazovima, a očekuje ih bogata plesna sezona i natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije