MEĐIMUREC U 'ZVIJEZDAMA'

Hrvoje Krištofić iz Čakovca odličnim nastupom prošao dalje, mentor će mu biti Grašo

Hrvoje Krištofić (27) studira na glazbenoj akademiji i frontmen je čakovečkog benda Genova. S obzirom na to da je sa 16 godina izgubio mamu i odgajali su ga tata i baka, nastup je posvetio upravo njima

Treća epizoda glazbenog showa ‘Zvijezde’ na RTL televiziji donijela nam je i nastup jednog Međimurca.

Zadnji je na scenu došao Hrvoje Krištofić koji ima 27 godina i dolazi iz Čakovca, a studira na glazbenoj akademiji i frontmen je čakovečkog benda Genova. Tata mu je glazbenik od koga je i naslijedio ljubav prema glazbi, a s obzirom na to da je sa 16 godina izgubio mamu i odgajali su ga tata i baka, nastup je posvetio upravo njima.

Otpjevao je pjesmu Atomskog skloništa ‘Za ljubav treba imat dušu’. Iako se Jacques prvi podignuo, pa zatim Nina i ostali, na kraju se on jedini spustio nazad.

‘Imaš strahovitu boju glasa, ali ne znaš još kontrolirati svoju snagu’, rekla mu je Nina. ‘Kupio si me s tim što voliš grupu Toto kao i ja’, rekao je Grašo. ‘Ja sam se podignuo prvi, ali nisi za mene, no smatram da te ovaj show treba jer si kvalitetan’, zaključio je Jacques, a Grašo mu je postao mentor. Njegov nastup možete pogledati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije