HVALA SVIMA OD SRCA NA POMOĆI!

Tata Marko sa sinom Mathiasom (4) iz Domašinca prolazi teške dane po bolnicama

Marko je otac malog Mathiasa, četverogodišnjeg dječaka. Dijagnoza mu i dalje nije potvrđena, no sumnja se da boluje od mijelitisa. Jedan od simptoma ove bolesti je i razvijeni poremećaj govora, a upravo je takva situacija i kod ovog mališana iz Domašinca

– Htio bih zahvaliti Odjelu pedijatrije u Županijskoj bolnici Čakovec. Hvala cijeloj ekipi pedijatrije koja je bila uz nas, posebno medicinskoj sestri koja je bila uz nas prilikom prijevoza vozilom hitne medicinske pomoći u Zagreb. Hvala i Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, cijeli njihov tim je odličan, kapa do poda svima – tim nam se riječima u redakciju javio Marko Bubek iz Domašinca.

Marko je otac malog Mathiasa, četverogodišnjeg dječaka. Dijagnoza mu i dalje nije potvrđena, no sumnja se da boluje od mijelitisa. Jedan od simptoma ove bolesti je i razvijeni poremećaj govora, a upravo je takva situacija i kod ovog mališana iz Domašinca.

– Mathias ne govori i zbog toga radimo s Udrugom MURID. Njihova nam pomoć stvarno puno znači, da nema njih ne znamo kako bismo komunicirali s Mathiasom – rekao nam je otac Marko, pun zahvalnosti za Međimursku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu.

– Kad dijete dobije model podučavanja i komunikacije, tada to postaje dio njega u svakom trenutku života. Bravo za tatu koji se u iznimno stresnim situacijama hospitalizacije snašao i omogućio svom djetetu da lakše shvati i preživi dane u bolnici. Cijeli tim MURID-a želi im brzo ozdravljenje – kažu.

Hrabri otac Marko je s Mathiasom i dalje je u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu.

– Medicinske sestre na našem odjelu su predivne, Mathiasa paze i maze. Svaka im čast, rekao je Marko i dodao da zahvaljuje i Ivici Baksi iz Pribislavca, šefu Zlatku Povijaču i načelnku Domašinca Mariju Tomašeku na svesrdnoj pomoći, a pomaže im i njegova sestrična Marija.

Portal eMedjimurje također se pridružuje željama za što brži oporavak, želimo Mathiasu i Marku puno snage u borbi protiv teške bolesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije