JAM SESSION

Čakovečki Pikač Club ovog četvrtka poziva vas na Jazz&Blues večer, zasvirajte i zapjevajte s ljubiteljima dobre glazbe

Večer će otvoriti ležeran sastav 'Jazzshop' koji predvodi svestrani čakovečki glazbenik Mario Jagec na saksofonu i bas gitari

Ljubitelji jazz & blues glazbe, oni koji vole svirati, pjevati ili jednostavno žele uživati u specifičnoj atmosferi koju ova vrsta glazbe pruža, dobrodošli su u četvrtak, 25. listopada u čakovečkom Pikač Clubu, na adresi Ivana Novaka 10.

S početkom u 21 sat, večer će otvoriti ležeran sastav ‘Jazzshop’, koji predvodi svestrani čakovečki glazbenik Mario Jagec na saksofonu i bas gitari, a pridružit će mu se i Filip Krznar iz Belice na bubnjevima, Vedran Peharda iz Varaždina na gitari, dok će na klaviru zasvirati Darko Golubić iz Čakovca.

– Zamislili smo jedan opušteni ‘jam session’, koji započinjemo s nekoliko jazz standarda. Nakon toga se priključuju glazbenici iz publike s bilo kojim instrumentima. Nadamo se da će se uključiti što više ljudi, bilo s vlastitim ili našim instrumentima, koje smo pripremili za posjetitelje. To je odlična prilika da se zajedno opustimo i zabavimo te da se iskažu oni, koji bi željeli, ali možda još nisu imali mogućnosti svirati ili pjevati u javnosti – rekao je Mario.

S ciljem buđenja kulturno-umjetničkog programa u Čakovcu, inicijator Jazz & Blues večeri četvrtkom je vlasnik Pikač Cluba Slobodan Šafranec, koji kaže kako je ovo prilika da se na jednom mjestu skupe ljubitelji otvorene, slobodne i opuštene atmosfere svih dobnih skupina.

– U Pikač Clubu već spremno čekaju pripremljeni instrumenti, koji će biti na usluzi svim zainteresiranim posjetiteljima. Ulaz je besplatan, vidimo se! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije