studenti iz međimurja

FOTO Odlična atmosfera na 14. Međimurskoj fešti u Zagrebu

U zagrebačkom Roku pokazali su 'kak Međimurci feštaju'

Novi početak akademske godine za Međimurke i Međimurce koji studiraju u Zagrebu nebi bio savršen bez održavanja još jedne Međimurske fešte. U utorak, 16. listopada u poznatom zagrebačkom klubu “Roko”, okupilo se oko 1000 mladih koji su svjedočili odličnoj zabavi na tradicionalnoj Međimurskoj fešti i to, 14. po redu. 

Kao i svake godine, puno truda u organizaciju ove zabave uložili su članovi predsjedništva Udruge studenta Međimurja koji su omogućili da se međimurski studenti u Zagrebu još bolje upoznaju i povežu, a sve uz dobru zabavu i svirku do ranih jutarnjih sati. 

Nisu zaboravili ni na studente iz Međimurja koji ne studiraju u Zagrebu te je tako za njih bio je organiziran autobus iz Čakovca do Zagreba, jer i oni zaslužuju biti dijelom ove odlične atmosfere koja svake godine ispuni najpoznatiji zagrebački klub. 

Gosti koji su prisustvovali na fešti bili su članovi Zavičajnog društva Međimurja te izaslanica gradonačelnika grada Zagreba, Katarina Milković, pomoćnica pročelnika za obrazovanje. 

Veselu i rasplesanu atmosferu vješto je održavao međimurski Atomi Live Band, a Ivan Frančić sve je to popratio i zabilježio fotografijom. Udruga studenata Međimurja posebno zahvaljuje Wüstenrot stambenoj štedionici na prigodnom sponzorstvu, kao i svim međimurskim studenticama i studentima koji su na taj dan pokazali “kak Međimurci feštaju”. 

Do sljedeće aktivnosti i Međimurske fešte, sve vas srdačno pozdravlja tim Udruge studenata Međimurja i želi vam puno uspjeha na vašim fakultetima.

Cijelu fotogaleriju pogledajte klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije