SRETAN ROĐENDAN

VIDEO Udruga Zora proslavila 15. rođendan!

Udruga Zora svoju je priču počela pisati 8. rujna 2003. na osnivačkoj sjednici skupštine, a u Registar udruga Republike Hrvatske upisana je 13. listopada 2003.

– Punih 15. godina kasnije, od srca želimo zahvaliti svim volonterima, članovima, partnerima, suradnicima, medijima, donatorima i članovima/icama tima na praćenju našeg rada i zajedničkom stvaranju bolje zajednice, poručuju iz Udruge.

Kažu kako bi bilo teško opisati sve aktivnosti, projekte, uspone i padove, pa su pripremili kratki video koji će vas vremeplovom vratiti u 2003. godinu i prisjetiti vas nekih od trenutaka koje su zajedno prošli.

Udruga Zora dobitnica je i mnogih nagrada za svoj uspješan rad:

– dobitnici smo Državne nagrade za volontiranje
– 2011. Zorina najvolonterka Dijana Kontrec (sada Miri) Najvolonterka Međimurske županije
– 2012. Zori dodijeljeno priznanje “Medijska zvijezda” od Agencije za mobilnost i programe EU za najbolju vidljivost projekta
– 2012. Marina Kolar, tadašnja Izvršna direktorica udruge Zora dobitnica Priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava u lokalnoj zajednici “Krunoslav Sukić”
– 2013.  Povelja Međimurske županije za 10 godina uspješnog rada na promociji ljudskih prava.
– 2017. Najbolja volonterska organizacija Međimurja, Međimurska županija
– 2018. Nagrada Zrinski, Međimurska županija

Udruga Zora je nevladina i neprofitna organizacija civilnog društva predana promociji ljudskih prava i jednakih mogućnosti za sve, razvoju zajednice i poboljšavanju položaja socijalno isključenih skupina.

Kroz aktivnu ulogu u zajednici potiču pozitivne društvene promjene koristeći zajedničke vrijednosti kao što su timski rad, profesionalnost i jednake mogućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije