Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Mališani čakovečkog dječjeg vrtića 'Bambi' posjetili PU međimursku
PU međimurska

uz dan policije

FOTO Mališani čakovečkog dječjeg vrtića 'Bambi' posjetili PU međimursku

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se na službenim motociklima s upaljenim rotirajućim svjetlima

Povodom Dana policije u posjet Policijskoj upravi međimurskoj već nekoliko godina dolaze mališani dječjeg vrtića "Bambi“ iz Čakovca. U posjet je došlo njih 20-tak djece u pratnji odgojiteljica.

Dobrodošlicu mladim gostima zaželjela je Danijela Turk, policijska službenica za odnose s javnošću te ih kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi zaposlenici obavljaju svoje svakodnevne poslove.

U dvorištu Policijske uprave upoznali su se s mogućnostima Mobilnog preventivnog centra policije, dok su policijski službenici prometne i interventne policije pripremili raznu opremu, pomagala i službena vozila koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan.

Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se na službenim motociklima s upaljenim rotirajućim svjetlima. Nakon zanimljivih prezentacija, oduševljeni mališani prihvatili su poziv policijskih službenika da ponovno posjete međimurske policajce.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!