Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Zlatko Dalić, Dino Rađa i Vanna fotkali se s malim zvijezdama
Korina Ban

za djecu sa sindromom down

FOTO Zlatko Dalić, Dino Rađa i Vanna fotkali se s malim zvijezdama

Zgradom Scheier u Čakovcu vladale pozitivne emocije, uspješno je obaljeno još jedno fotografiranje za četvrto izdanje kalendara ‘Velike i male zvijezde’

U četvrtak, 20. rujna u prostorijama zgrade Scheier u Čakovcu održano je još jedno u nizu fotografiranja u sklopu projekta humanitarnog kalendara ‘Velike i male zvijezde’ s Udrugom za sindrom Down Međimurske županije. 

Velike i male zvijezde - snimanje kalendara Fotogalerija

Humanitarni projekt prije pet godina pokrenuli su volonteri i entuzijasti Tamara Peras i Vjeran Žganec Rogulja s ciljem financijske pomoći djeci sa sindromom Down. Do sad se u projektu mališanima sa sindromom Down pridružilo šezdesetak poznatih hrvatskih lica. Tako će na ovogodišnjem zvjezdanom nebu Velikih i malih zvijezda osvanuti i nogometni trener Zlatko Dalić, košarkaš Dino Rađa i pop pjevačica Vanna. U veseloj atmosferi snimanja ponovno su vladale emocije.

- U sličnim akcijama često sudjelujem sa ženom, a za mene ovakvi projekti imaju posebno mjesto u srcu. Čast mi je sudjelovati u humanitarnom projektu s djecom koja boluju od sindroma Down jer se u susretu s njima osjećam oplemenjeno. Teško je opisati riječima - rekao je, suzdržavajući emocije, košarkaš Dino Rađa.

Snimanju su se pridružile brojne obitelji iz Udruge za sindrom Down Međimurske županije, a djeca su nakon fotografiranja strpljivo čekala autograme zvijezda. 

- Poanta cijelog projekta je prodaja kalendara u svrhu financijske pomoći za potrebne terapije i rad udruge što je neprocjenjiva vrijednost mališanima i njihovim obiteljima - istaknula je predsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije Višnja Horvat.

U petak, 21. rujna mališanima će se pridružiti violončelistica Ana Rucner, a u ponedjeljak, 24. rujna televizijski voditelj i glumac Davor Dretar Drele.

Djeliće ugodne atmosfere sa snimanja možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!