NOVI SPOT

VIDEO Premijera: Saša Štefić – Sale izdao svoj prvi singl ‘Računamo’

Nakon godina bavljenja etno izričajem Međimurja tijekom kojih je bio glavni vokal Tamburaškog sastava Frankopani, te je surađivao sa ikonama tradicijske međimurske glazbe, Sale se po prvi puta odlučio predstaviti široj hrvatskoj publici s pjesmom 'Računamo'

Sale je pjevač sa bogatim glazbenim iskustvom, a svoju prepoznatljivost i popularnost stekao je nastupima diljem Hrvatske, ali i u Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj, Švedskoj, te širom regije.

Nakon godina bavljenja etno izričajem Međimurja tijekom kojih je bio glavni vokal Tamburaškog sastava Frankopani, te je surađivao sa ikonama tradicijske međimurske glazbe, Sale se po prvi puta odlučio predstaviti široj hrvatskoj publici s pjesmom  “Računamo”. On je sam autor glazbe i teksta, a aranžman i produkciju potpisuje Marin Hraščanec (Intek Music).

Videospot za pjesmu “Računamo” snimljen je u stilu kaubojca u originalnom “Saloon-u”  na jezeru Šoderica blizu Koprivnice za vrijeme održavanja ljetne manifestacije “Country Weekend”. Glavni glumci u spotu su Sven Šestak i svestrana umjetnica Andreja Živko. U videu se pojavljuje i jedan vrlo poseban statist – praščić Tonko – koji je vrlo ozbiljno shvatio svoju ulogu, te je baš kao pravi glumac odradio nekoliko kadrova.

Za snimanje i montažu videospota pobrinuo se Dinko Šimac (Beyond Pine Films),
a za produkciju pjesme Intek Music.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije