LIJEPA GESTA

Spomenka, ozdravi nam što prije!

Članovi Udruge Pomoć neizlječivima vode i skrb i o svojim bolesnim članovima. Pola u šali, pola u zbilji kažu kako su i oni podložni bolestima

S porukom iz naslova, jučer, utorak 18. rujna, su obiteljskoj kući u Lopatincu došli u posjet Spomenki Tomašić (52) članovi Udruge Pomoć neizlječivima. Spomenka se nalazi na dužem bolovanju, odnosno rehabilitaciji glede operativnih zahvata što je sprječava da se ne može posvetiti radu u Udruzi u kojoj radi kao voditeljica posudionice ortopedskih i inih pomagala.

Da je draga i omiljena među članstvom pokazuje i broj onih koji su joj došli poželjeti što brže ozdravljenje, odnosno povratak svakodnevnim obvezama u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje radi u Dnevnoj bolnici, no i Udruzi nedostaje premda se je ona pobrinula da svi potrebiti na vrijeme i obostrano zadovoljstvo dobivaju sva potrebna pomagala.

Kako su tim volonterima uvijek u prvom planu neizlječivi i prilikom ove posjete oni nisu mimoišli razgovor o njima i zadacima kojih ih očekuju. Spomenki u pohode članstvo je dovela mr. Renata Beramanec, predsjednica Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije