BURGER KAO MEDIJ

Tko će najbolje prenijeti ideju Beer&Burgerfesta?

Glazbenu pozadinu osigurat će Hladno Pivo, Zadruga Je To i nekoliko DJ-a, a organizira se i Okršaj Ljutomana, u kojem će se dvadeset kandidata uz devet različitih ljutih papričica boriti za titulu najizdržljivijeg

Stručni žiri čakovečkoga Beer&Burgerfesta ovoga će petka, 21. rujna imati lijep, no nelak zadatak! Naime, toga će se dana u 17 sati održati “Kulinarsko natjecanje medija u pečenju burgera” – Reporterfest, kojim će i službeno početi festival, a zadaća žirija bit će odabrati najbolji među njima! Sve namirnice i meso osigurava sponzor natjecanja, čakovečka Vajda!

Predstoji nam drugo izdanje festivala na kojem najbolje možete omastiti brk. Na 700 četvornih metara predstavit će se nekoliko lokalnih restorana sa svojim burgerima, shopovi, opg-ovi i više od 10 pivovara, među kojima su i domaće “craftice” poput Lepih dečki, Zmajske pivovare, 5th Elementa i Buzdovana.Stižu i Pulfer, Pivnica i pivovara Mlinarica, Dubrovnik lager, Šibenska pivovara, Pivovara MBC – Slawoner, teTap B CraftBrewery&Brewpub Split.

Glazbenu pozadinu osigurat će Hladno Pivo, Zadruga Je To i nekoliko DJ-a, a organizira se i Okršaj Ljutomana, u kojem će se dvadeset kandidata uz devet različitih ljutih papričica boriti za titulu najizdržljivijeg. Svoje će usluge uređivanja džentlmena na festivalu ponuditi legendarni Stanislav Mučić – Brico. Pridružite se drugome izdanju Beer&Burgerfesta u petak i subotu, i budite dio festivala u slavu izvrsnome iću i piću!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije