Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Ženu na pruzi okrznuo vlak, policija i hitna na nogama, a ona otišla doma kuhati
Jurica Karan/ePodravina.hr

ČUDO U PODRAVINI

VIDEO I FOTO Ženu na pruzi okrznuo vlak, policija i hitna na nogama, a ona otišla doma kuhati

Strojovođa je bolničarima rekao da je vidio kako je žena kročila na prugu, a ona je u tim trenucima već stavila pregaču i prionula kuhanju, kao da se ništa nije dogodilo

Čudo neviđeno dogodilo se danas na pruzi u Reki kraj Koprivnice. Naši su novinari krenuli na teren, misleći da se dogodila teška tragedija, no žena koju je udario vlak je kod kuće –  kuhala.

Marija Landek (65) iz Reke prelazila je preko pruge s kantom u rukama. Išla je, kaže, hraniti svinje kod sina koji nije kod kuće. A onda je izbjegla smrt za dlaku, piše portal ePodravina.hr.

– Odjednom je naišao vlak, lupio u kantu i onda me zapuhnuo vjetar od vlaka i odbacio. Samo me malo okrznuo – rekla nam je ona danas na ogradi svoje kuće, u pregači, čudeći se čemu tolika frka.

Nakon što ju je vlak okrznuo, ona je otišla doma kuhati ručak, a strojovođa, policija i hitna pomoć su na nogama, dok su susjedi već plakali za Marijom. Strojovođa je bolničarima rekao da je vidio kako je žena kročila na prugu, a ona je u tim trenucima već stavila pregaču i prionula kuhanju, ko da se ništa nije dogodilo.

Suprug joj je u to vrijeme bio u ribolovu i vjerojatno ni ne zna što se sve izdogađalo, a unuk je kod Marije stigao sav potresen, no kad je vidio da je baka živa, laknulo mu je. Baka je odbila pregled bolničara, ona nalet vlaka nije doživjela kao nešto strašno, a i ručak čeka.

Željeznički promet na toj relaciji se ne odvija, a policija istražuje okolnosti nesreće. Izvještavaju: Kristina Kos, Jurica Karan i Dina Ivačić s portala ePodravina.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!