zvuci tamburice

FOTO Najbolji tamburaši Međimurja u Ivanovcu održali nezaboravno druženje

Tamburaši koji u većini slučajeva uveseljavaju na zabavama, ovaj put su imali priliku da zajedno sviraju za svoju dušu i pokazali su kako izgleda kada se najbolji tamburaši skupe na jednom mjestu

Ove subote, 8. rujna ribički dom u Ivanovcu bio je pun odličnih tamburaša iz Međimurja koji su se odlučili na druženje unatoč prenatrpanom rasporedu.

Dvadesetak tamburaša iz TS Kumovi, TS Zrin i TS Žice te iz KUD-a Dr. Vinko Žganec iz Vratišinca i KUU Zasadbreg koji s glazbom žive od malih nogu i bez nje ne mogu zamisliti život, uz posao i brojne gaže te svirke po svadbama i nastupima na festivalima, pronašli su vremena kako bi otišli na druženje i opustili se od svakodnevnih obaveza.

– Ribički dom u Ivanovcu je idealno mjesto za opuštanje u prirodi gdje smo isprobali razne sportske sadržaje koji se ondje nude – od odbojke, nogometa, badmintona i pecanja i pritom se odlično zabavili, rekli su organizatori.

Naravno, druženje tamburaša osim dobrog ića i pića nije moglo proći bez dobre glazbe. Tamburaši koji u većini slučajeva uveseljavaju na zabavama, ovaj put su imali priliku da zajedno sviraju za svoju dušu i pokazali su kako izgleda kada se najbolji tamburaši skupe na jednom mjestu. Brojne tamburaške, rock i zabavne hitove svirali su dugo u noć.

– Ovo je bilo jedno nezaboravno druženje koje bi se trebalo češće ponoviti, rekli su tamburaši.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije