široka paleta proizvoda

SmartWay otvorio vrata Barrisol showrooma u Svetom Martinu na Muri

SmartWay otvorio najveći i najraznovrsniji showroom Barrisolovih proizvoda u Hrvatskoj

Ugradnja Barrisol zategnutih zidova i stropova primjenjiva je u svim poslovnim i privatnim prostorima, a predstavlja jedinstven način unutarnjeg uređenja.

U četvrtak 6. rujna 2018. godine hrvatska tvrtka SmartWay d.o.o. otvorila je vrata svojeg showrooma u Svetom Martinu na Muri, u kojem je ugradila široku paletu Barrisolovih proizvoda, francuskog proizvođača zategnutih zidova i stropova.

Barrisol ima više od 50 godina iskustva u projektiranju i razvoju zategnutih stropova te je neosporni lider na ovom području, s mnoštvom nagrada i priznanja iz cijelog svijeta. Barrisol zategnuti stropovi i zidovi su suvremeni, a istodobno i vrlo učinkovit način unutarnjeg uređenja za privatne i komercijalne prostore, a svoju primjenu pronalaze i u dizajnerskoj rasvjeti.

Barrisol proizvodi mogu se koristiti u svim vrstama interijera, moguće su izvedbe 3D strukture, izuzetne i jedinstvene obloge s neponovljivim izgledom koje karakterizira kreativnost i prilagodljivost svim površinama, mjestima, oblicima, potrebama i uvjetima. Mogućnost izbora platna kreće se s više od 230 boja i 15 vrsta materijala na koji se može otisnuti bilo koji motiv, fotografija ili logo.

– Suradnja s Barrisolom omogućila nam je izvođenje projekata za koje do sad nismo imali kvalitetnih rješenja, te nam otvorila vrata u novo područje poslovanja, kao što je izrada dizajnerske rasvjete, kaže dr.sc. Petra Mesarić, CEO u SmartWayu-

SmartWay je već počeo sa ugradnjom Barrisol sustava, pa je tako u srpnju završio svoj prvi projekt u prostorijama Općine Štrigova, u kojem je korišteno otisnuto platno dimenzija 790×290 cm s motivima Štrigove i Mađerkinog brega. Barrisol je korišten i za izradu dizajnerske lampe, čiji dizajn potpisuje Marina Perić, vlasnica branda Štraca T-shirt.

Jacek Sliwinski, direktor otvaranja novih tržišta u Barrisolu, dodaje – Suradnja sa SmartWay-om predstavlja novi uzlet Barrisola na hrvatskom tržištu, a obzirom na njihove dosadašnje uspješne projekte, posebice u kino industriji, ne sumnjamo da će i izvan hrvatskih granica prepoznati njihovu kvalitetu i profesionalnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije