Dani turizma

Uspješno završili još jedni Dani turizma u Svetom Martinu na Muri

Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, s udrugama s područja općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a po 49. put po redu bila organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2018.

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, s udrugama s područja općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a po 49. put po redu bila organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2018 koji se održavao od 8. srpnja sve do 26. kolovoza.

Raznovrsni i kvalitetni sadržaji ključ su uspjeha

Mnogobrojni nogometni turniri zabavljali su velike i male nogometaše, ali i vatrene navijače. Glazbene večeri zabavljale su također sve generacije, a vidjeli smo i slušali mnoge poznate izvođače poput Klape Iskon, Zsa Zse, Scifidelity Orchestra, Magazina i Klape Masline.

Dominik Padarić i ove godine svojim nepogrešivim tonovima uljepšao manifestaciju i omogućio Vam da pod zvjezdanim nebom na neklasičan način uživate u klasičnim tonovima. Poezija je svojim stihovima savršeno odgovarala šumu rijeke Mure na Murakonu, a likovna umjetnost osvojila je u galeriju u Svetom Martinu na Muri, u organizaciji Likovne republike.  

Zadovoljni su mogli biti i ljubitelji ribolova, oldtimera i klasične glazbe, koja je odjekivala Svetim Martinom u srijedu 15. 8. Na središnjoj proslavi Dana turizma održala se tradicionalna Povorka starih običaja i zanata koju je vodio zabavni Drele, a fanovi sve popularnijeg šumskog festivala Forestlanda imali su prilike zabavljati se na After Forestland Beach partiju. 

Zadnjeg se vikenda obilježilo i dozrijevanje grožđa tradicionalnim postavljanjem i podizanjem klopoteca kod obitelji Hažić, a glazbeno-kulturna priredba Mlade nade našeg kraja i ove je godine okupila mlade talentirane umjetnike u LifeClass Termama Sveti Martin.

Svake godine u srpnju i kolovozu, Sveti Martin na Muri postaje meka dobre zabave i raznovrsnih kulturnih, zabavnih i sportskih događanja u Međimurju. Bogatom programu, koji se održavao od 8. srpnja, došao je kraj. Dani turizma 2018. zahvaljuju svim sudionicama i posjetiteljima i pozdravljaju vas do sljedeće godine!

Više informacija potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri visit.svetimartin.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije