Prekrasna ljubavna priča

FOTO Bajkovito vjenčanje pod zvijezdama Mije Mučić i Filipa Jalušića na starim dravskim bazenima

Svoje vjenčanje nikako nisu vidjeli u ambijentu s 4 zida i krovom nad glavom. Osim odabira outfita i lokacije, veliku pažnju posvetili su pripremi malih, sitnih detalja poput slame, lampica, ognjišta, kanua, suncokreta koji su krasili ambijent kupališta...

Nakon četiri godine veze, Čakovčanka Mia Mučić i Filip Jalušić iz Nedelišća odlučili su 18. kolovoza uploviti u bračnu luku. Obred se održao u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu, nakon čega je uslijedila velika zabava pod zvijezdama te su mladenci tako ispisali prekrasnu bajkovitu vjenčanu priču u koju su se svi zaljubili.

Pošto su oboje članovi Rafting kluba Matis te veliki zaljubljenici prirode u kojoj često borave, pogotovo veslajući rijekama, svoje vjenčanje nikako nisu vidjeli u ambijentu s 4 zida i krovom nad glavom. 
– Kod odabira lokacije razmatrali smo nekoliko opcija. Volimo prirodu, ali zbog komfora gostiju nismo željeli odabrati totalnu divljinu, već smo tražili mjesto koje ima barem sanitarni čvor, a opet da je u blizini vode. Sve to pronašli smo na jednoj destinaciji – stari Dravski bazeni u Varaždinu, rekla je Mia.
Njihova želja bilo je stvoriti vjenčanje u domaćem štihu, a u tome su uspjeli nakon puno uloženog vremena i truda. Osim odabira outfita i lokacije, veliku pažnju posvetili su pripremi malih, sitnih detalja poput slame, lampica, ognjišta, kanua, suncokreta koji su krasili ambijent kupališta te pripremi domaće hrane, kolača, pa i pića. 
– Pripreme za svadbu su trajale dugo. Osim elemenata koje smo sami mogli izraditi, Studio Marrtinez su ti koji su naše želje pretvorili u bajkovitu priču. Veliku ulogu odigrali su i naši prijatelji i rodbina koji su nesebično pomogli i posudili sve potrebno za postavu ambijenta (stolovi, klupice, točionici, čaše, tanjuri, i sl.), zahvalno je rekla Mia.
Sve je izgledalo čarobno. Njihove ideje pretvorile su se u stvarnost o kakvoj nisu mogli ni sanjati. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati uz mnoštvo dobre glazbe i plesa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije