LJUDI OKO NAS

FOTO Dražen Miser u najljepšem svjetlu proslavio 45. rođendan

U tijeku proglašenja najboljih na 10. Dravskoj regati obznanjeno je da je Draženu Miseru, predsjedniku Nautičkog kluba Fljojsar, 45. rođendan

Za subotnje popodne uz odvodni kanal HE Dubrava, od mosta kod Svete Marije pa do lučice Nautičkog kluba Fljojsar, moglo bi se reći da je održan festival sporta, zabave i razonode. Za to su se, uz pomoć svoje Općine, pobrinuli članovi Nautičkog kluba Fljojsar.

Sve konce u rukama, uz dužno poštovanje ostalim članovima, toga je popodneva imao predsjednik kluba Dražen Miser. Bio je prvi u pripremi natjecanja, a na samoj manifestaciji bio je i natjecatelj, logističar, gostoprimac, kao i dionik službenog proglašenja najboljih.

U tijeku toga čina do njega je došao Kristijan Kiki Krušelj, jedan od natjecatelja i predsjednik TK Dubravčan Donja Dubrava, uzevši mu iz ruke mikrofon te svima obznanio kako je predsjedniku te subote rođendan na što se je prolomio dugi i srdačan pljesak. Kiki nije rekao koje je to Draženovo ljeto, no povjerljivi izvori su nam šapnuli  kako je došlo 45. Nismo ostali dugo na klupskoj zabavi pa ne znamo jesu li mu ‘službujući’ tamburaši Taubeka za tu prigodu svirali nešto posebno?

Relativno mladi gospodin pokazao je ovoga puta vrsne organizacijske sposobnosti, a što mu i nije bilo teško jer je znatno teže bilo voditi Općinu Donja Dubrava u kojoj je u prethodnom mandatu bio načelnik. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije