Jubilarna regata

FOTO Dravska regata u Donjoj Dubravi okupila 21 ekipu, evo tko su najbolji

21 veslačka ekipa natjecala se u muškoj i ženskoj kategoriji. Evo tko su bili najbolji, a pogledajte i našu veliku fotogaleriju

U subotu, 18. kolovoza Nautički klub ‘Fljojsar’ iz Donje Dubrave desetu godinu za redom je na odvodnom kanalu HE Dubrava organizirao regatu u konkurenciji veslačica i veslača, a natjecala se ukupno 21 veslačka ekipa. Šest ženskih ekipa veslalo je na stazi dužine 2 kilometra.

>>> Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje

U takvoj konkurenciji ponovno su pobijedile natjecateljke imena ‘Čarli je zakon’ (Josipa Punčikar, Jelena Glavak, Martina Herci Marija Klarić) s vremenom 10:17 minuta. To je već šestu godinu zaredom da osvajaju Dravsku regatu. Drugo mjesto su osvojile natjecateljke u timu ‘Dravske sirene’, dok je treće mjesto pripalo ‘Dolenec teamu’.

U konkurenciji 15 muških ekipa stazu dugu 4 kilometra su najbrže prešli natjecatelji četvrte ekipe Fljojsara iz Donje Dubrave (Branko Ivančić, Miro Ivančić, Miroslav Horvat i Dominik Miser), za 19:25 minuta. Iza njih, na drugom mjestu je UDVDR Ogranak Donja Dubrava, dok su trećeplasirani Vidovski zlatari 2.

Za tri prvoplasirane ekipe u obje konkurencije osigurani su pehari i medalje, dok su svi ostali sudionici nagrađeni medaljama. Svečanost proglašenja najboljih vodio je Alen Fuš, a uz predsjednika ‘Fljojsara’, Dražena Misera okupljenima se obratio i zamjenik župana Josip Grivec. U provođenju natjecanja organizatorima je potpora bila HGSS Čakovec koja se brinula za sigurnost natjecatelja. U našoj velikoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo…

>>> Fotogaleriju pogledajte klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije