BAJKERSKO DOBRO SRCE

FOTOGALERIJA Zvuci velikih motora u Cesarčevu ulicu donijeli dašak humanosti

Članovi Udruge vlasnika Harley Davidson motora obradovali su djecu Dnevnog boravka 'Dr. Antun Bogdan'

>> Zvuci velikih motora u Cesarčevu ulicu donijeli dašak humanosti

Ove subote, 21. srpnja nešto prije 13 sati zvukovi teških motora malo su uznemirili stanovnike čakovečke Ulice Augusta Cesarca. Njome su se u pravcu zgrade Dnevnog boravka ‘Dr. Antun Bogdan’ kretali članovi Udruge vlasnika Harley Davidson motora.

Njih 70-tak susrelo se na druženju roditelja, korisnika i djelatnika Dnevnog boravka. Okupljene u dvorištu, odnosno prostorijama boravka  pozdravila Kristina Novaković, voditeljica ustanove, koja je okupljene upoznala s djelatnošću ustanove, odnosno njihovim korisnicima kojima su članovi karavane darivali dragovoljne novčane priloge kako bi se za taj novac kupila ljuljačka koja je namijenjena njihovim potrebama.

Prema riječima Zvonimira Strahije, voditelja sjeverozapadne regije Hrvatske, ovaj susret je višeznačan i održan je po treći puta. Jučer su učesnici moto-karavane bili na Mađerkinom bregu, učestvovali su u dijelu turističkog programa u Štrigovi, danas su posjetili Donju Dubravu, odnosno tamošnju HE pa su put nastavili prema Zasadbregu, odnosno tamošnjem Accredo centru.

Cilj im je bio upoznati Međimurje od sjevera do istoka, a ovo čakovečko zadržavanje je imalo ciljanu humanitarnu notu kojom su ‘bajkeri’ pokazali svoju plemenitost i dobro srce. Okupljeni su oni iz cijele regije, osim Hrvatske, tu su njihovi kolege iz Slovenije i Mađarske. Program Udruge, odnosno kluba predviđa susrete u kraju iz kojeg dolaze kako bi ga prezentirali članstvu u turističkom smislu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije