HUMANO ZA MURID

LEO klub Zrinski Čakovec organizira humanitarnu akciju ‘Igraj se i fotkaj za MURID!’

- Pridružite nam se i pomozite nam kako bi olakšali komunikaciju djeci s teškoćama u razvoju! - poručuju iz LEO kluba Zrinski

LEO klub Zrinski Čakovec, humanitarna organizacija koja je dio Lions Clubs International organizacije, za vrijeme Porcijunkulova organizira humanitarnu akciju u suradnji s MURID-om (Međimurskom udrugom rane intervencije u djetinjstvu).

U centru grada Čakovca od 27. do 29. srpnja u jutarnjim i večernjim satima će se volonteri LEO kluba Zrinski Čakovec na MURID-ovom tepihu igrati s djecom, fotkati s rekvizitima i dijeliti brojne nagrade u obliku kupona, plišanaca, balona i slatkiša. 

Akcija je dio humanitarnoj projekta “Leići otvaraju vrata komunikacije djeci u MURID-u!” čiji je cilj prikupiti donacije za kupnju komunikatora za djecu s teškoćama u razvoju koja nisu u mogućnosti izgovoriti, pokazati ili na bilo koji način iskomunicirati najjednostavnije stvari. 

– Pridružite nam se i pomozite nam kako bi olakšali komunikaciju djeci s teškoćama u razvoju! – poručuju iz LEO kluba Zrinski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije