DOČEK VATRENIH

FOTO Šešir međimurske izrade završio na glavi Domagoja Vide

- Ni sanjala nisam da će završiti na glavi upravo mog favorita. Plakala sam od sreće doma ispred televizora na tu scenu. Moj Vida, moj šešir! - ispričala nam je Duda iz Vratišinca

Navijački šešir, koji je u euforiji na dočeku Vatrenih završio na glavi Domagoja Vide, proizveden je u Vratišincu, a simpatična vlasnica igraču poručuje: – Hoću natrag svoj šešir!

Kaubojski šešir previjen u kockice, koji je svoje mjesto pronašao na Vidinoj glavi, navijački je rekvizit Dude Rosić iz Vratišinca.

Duda je u nedjelju nakon utakmice svoj šešir, koji je za Svjetsko prvenstvo izradio njezin muž, posudila ocu Dušku Rosiću kako bi ga sutradan nosio u Zagreb i imao što više rekvizita za doček Vatrenih u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Kako kaže, nije ni sanjala da će završiti baš na glavi njenog omiljenog igrača! 

– Duško je u zračnoj luci na dočeku Vatrenih bacio svoj šešir prema autobusu gdje su bili igrači i tako je završio kod Vide koji ga je stavio na glavu. Ni sanjala nisam da će završiti na glavi upravo mog favorita. Plakala sam od sreće doma ispred televizora na tu scenu. Moj Vida, moj šešir! – ispričala nam je Duda.

Vidi poručuje da joj šešir vrati osobno uz još simpatičniju poruku: – Može i Lovrena povesti sa sobom da ga upoznam sa svojom sestrom! – našalila se Duda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije