OSVOJILI LET U NAGRADNOJ IGRI

Lucija Pergar iz Zasadbrega i ekipa na prvom panoramskom letu iznad Međimurja

Prvi panoramski let iznad Međimurja za ove mlade ljubitelje adrenalina rezultirao je izrazitim uzbuđenjem prije i tijekom leta

Povodom održavanja Aeromitinga u lipnju 2018. godine portal eMedjimurje.hr, u suradnji s Aeroklubom Međimurje, odlučilo je darovati besplatan panoramski let za tri osobe!

Sretna dobitnica Lucija Pergar iz Zasadbrega na petnaestominutni let povela je brata Marka i dečka Dejana. Prvi panoramski let iznad Međimurja za ove mlade ljubitelje adrenalina rezultirao je izrazitim uzbuđenjem prije i tijekom leta.

– Osjećaj je predivan. Let avionom već je duže vrijeme na mojoj ‘must do’ listi, tako da sam bila presretna kad sam vidjela da sam nagradu osvojila upravo ja, rekla je Lucija.

Dečka iz Virovitice izabrala je, kako kaže, upravo zato što je izrazio veliku želju vidjeti njezin izraz lica kod prvog leta.  – Naravno, oboje su također bili sretni što su upravo oni odabrani, iako su već imali prilike letjeti avionom, ali ne i panoramskim letom iznad Međimurja, dodala je.

Lucija je od srca zahvalila svima koji su omogućili ostvarenje još jedne njezine želje, redakciji portala kao i članovima Aerokluba Međimurje na organizaciji, a posebno Siniši iz Aerokluba i pilotu Goranu Treski koji je naše dobitnike prije leta upoznao s rutom i mjestima koje će vidjeti iz visina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije