ALOHA MENTAL ARITHEMTIC

Stotinu pedeset polaznika Aloha programa dobilo diplome

Zvršen je program u ALOHA DIDASKO centrima Čakovec, Prelog, Ludbreg i Koprivnica te su dodijeljene diplome za uspješan završetak programa

Polaznicima programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHEMTIC – nakon uspješno završenih programa u ALOHA DIDASKO centrima Čakovec, Prelog, Ludbreg i Koprivnica dodijeljene su diplome za uspješan završetak programa. Njih 150 u drugom polugodištu pohađalo je programe za djecu vrtičke dobi (od 1.-4. stupnja) te za djecu školske dobi od 1.-6. stupnja od ukupno 8).

O uspješnosti govore i rezultati koji se kod većine završnih ispita kreću u rasponu od 90% do 100%, a ishod su marljivosti, ustrajnosti u svakodnevnom vježbanju i  redovitog pohađanja programa.

Ujedno je 19. svibnja 2018. u Samoboru održana svečana dodjela nagrada za 3. ALOHA nacionalno natjecanje u mentalnoj aritmetici u kojem su sudjelovala djeca od četvrte do trinaeste godine iz više od 20 ALOHA centara diljem Hrvatske.

Među pobjednike u 16 kategorija uvrstilo se čak 19 polaznika iz Didasko centara. Centar Prelog proglašen je TOP centrom sa čak 11 pobjednika. Dvije trenerice proglašene su TOP trenericama čiji kandidati su imali najviše riješenih zadataka u svojoj kategoriji. Čestitamo pobjednicima i njihovim trenericama te zahvaljujemo roditeljima na velikoj podršci!

Djeca su na testiranju pokazala kako riješiti čak 70 kompleksnih aritmetičkih tj. računskih operacija u samo pet minuta računajuci na abakus, najstariju poznatu napravu za računanje, na ruke ili mentalno.

ALOHA Mental Arithmetic je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic.

Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

U ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludbregu i Koprivnici odvija se program ALOHA Mental Arithmetic – trening za mozak. U tijeku su upisi u nove module koji će početi u jesen.

Za informacije o programu i rasporedu u pojedinim centrima posjetite stranicu www.aloha.hr, www.didasko.com.hr

Želite saznati treba li ovakav program vašem djetetu?

Ispunite upitnik             

 

Dođite sa djecom na besplatne radionice u rujnu i saznajte kako ALOHA program trenira dječji mozak!

Želite li i vi da vaše dijete

  • poboljša pažnju i koncentraciju
  • ima bolje pamćenje
  • poveća sposobnosti rješavanja problema
  • u budućnosti ostvari bolje akademske rezultate
  • ima viši IQ i bude kreativno?

Kako i u kojoj mjeri zapravo možemo pospješiti razvoj ovih ključnih životnih vještina?

Odgovore na pitanja možete saznati u ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludregu ili Koprivnici gdje se odvija program ALOHA Mental Arithmetic – trening za mozak

UPISI U TIJEKU! POČETAK PROGRAMA: listopad 2018.

Prijavite svoj dolazak na jednu od besplatnih RADIONICA za roditelje i djecu koje će se održavati u našim centrima u rujnu!

Prijave na: 040 391 072, 099 259 1701, info@didasko.com.hr

Prisutnima na prezentaciji poklanjamo literaturu za 1. stupanj u vrijednosti od 154kn!

Za informacije o programu i rasporedu u pojedinim centrima posjetite stranicu www.alohacroatia.com, www.didasko.com.hr.

Zainteresirani? Javite nam se na info@didasko.com.hr ili na 099 259 1701!

Najnovije