PRIZNANJE ZA AEROKLUB

Aeroklubu Međimurje dodijeljena Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture

Aeroklub Međimurje je nagrađen za dugogodišnji doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture te rad s djecom i mladima u području zrakoplovnog modelarstva

Nagrade i priznanja Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2017. godinu dodijeljene su u Zagrebu u srijedu, 20. lipnja na svečanom dijelu redovne godišnje skupštine. Nagrađeni su pojedinci i udruge tehničke kulture. Među dobitnicima je i Aeroklub Međimurje, koji je nagrađen Poveljom za 2017. godinu. Drugi dobitnik Povelje je Udruga Dalmatinski inovatori Tesla – DALMIT, Split. Uz povelju, dodijeljuje se i novčani iznos.

U obrazloženju je navedeno da se Aeroklub nagrađuje za dugogodišnji doprinos razvitku i promicanju tehničke kulture u Međimurskoj županiji i šire te kontinuirani rad i zapažene rezultate u radu s djecom i mladima u području zrakoplovnog modelarstva te za organizaciju radionica i javnih događanja. Danas je Aeroklub Međimurje po broju pilota i tehničkog osoblja za održavanje zrakoplova jedna od najjačih zrakoplovnih udruga u Hrvatskoj. Njegovi članovi sve aktivnosti obavljaju dragovoljno.

Predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Ivan Vlajinić Povelju je uručio Zlatku Železnjaku, predsjedniku Aerokluba Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije