MALA SUBOTICA SLAVI

Bogat i raznolik program povodom Dana Općine Mala Subotica

Centralni događaj bit će u petak, 29. lipnja kad će se održati Svečana sjednica Općinskog Vijeća u 18:30 sati u Domu kulture Mala Subotica

U srijedu, 20. lipnja u prostoru Općine Male Subotice održana je konferencija za medije gdje je predstavljen program za Dane Općine koji započinju u ponedjeljak, 25. lipnja 2018. godine i traju do 8. srpnja.

Program proslave dana općine predstavili su načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc, zamjenik načelnika Mladen Lacković, predstavnik Puhačkog orkestra Mala Subotica Filip Horvat, predstavnik Udruge sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica Valentin Šipuš te zamjenica predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mala Subotica Sandra Obadić.

Iz bogatog programa izdvajamo obilježavanje 180. godina smrti Tomaša Goričanca u srijedu, 27. lipnja kad će s početkom u 18 sati Josip Mrzljak održati misu u Župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije Mala Subotica nakon čega slijedi Znanstveni kolokvij u Domu Kulture o liku i djelu Tomaša Goričanca.

Centralni događaj bit će u petak, 29. lipnja kad će se održati Svečana sjednica Općinskog  Vijeća u 18:30 sati u Domu kulture Mala Subotica.

Iz programa izdvajamo i 2. utrku Općine Mala Subotica u organizaciji Udruge sportske rekreacije ‘SPORT ZA SVE’ Mala Subotica, u suradnji s Atletskim klubom ’MEĐIMURJE’ Čakovec i pod pokroviteljstvom Općine Mala Subotica.

Utrka će se održati 30. lipnja 2018. godine s početkom u 18:30 sati kod Osnovne škole Tomaša Goričanca, Glavna 55, Mala Subotica.

Dječje utrke počinju u 18:00 sati. Trkači će moći sudjelovati na stazama od 3,4 km; 7,3 km i dječjoj stazi. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima. Medalje su osigurane u svim kategorijama.

U subotu, 30. lipnja u 15 sati počinje svečani mimohod vatrogasaca od Vatrogasnog doma do šatora na parkiralištu OŠ T. Goričanca Mala Subotica gdje će se pola sata kasnije održati svečana sjednica DVD-a Mala Subotica.

U nedjelju, 1. srpnja organizirana je Smotra Puhačkih orkestara na Trgu u Maloj Subotici gdje će se okupiti svih 13 orkestara Međimurske županije.

Iz Općine Mala Subotica pozivaju vas da brojna sportska, kulturna i duhovna događanja povodom proslave Dana općine uveličate svojim dolaskom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije