PRILOČANCI ZAKAZALI

I u Prelogu neuspjeli prosvjed zbog visokih cijena goriva, ide se na Markov trg u Zagreb i traže smanjenje cijene na 7,99 kuna za litru

Svega desetak vozila se zaustavilo i pokušalo vladajućima dati do znanja kako svi ne misle isto i kako je cijene goriva potrebno korigirati


Iako je u u cijeloj zemlji danas prosvjed uspio i izazvao popriličan kaos u prometu, u Prelogu, kao i u Čakovcu, to nije bio slučaj. Incijativa Ovršni Ustanak, danas je u 15 i 30 na križanju za Prelog kod derivacionog kanala organizarala desetominutni prosvjed protiv povećanja, odnosno za smanjenje cijene goriva. Svega desetak vozila se zaustavilo i pokušalo vladajućima dati do znanja kako svi ne misle isto i kako je cijene goriva potrebno korigirati. 

Kako kažu iz inicijative, najviše im je žao što u prosvjedu nisu sudjelovali Priločanci, čak i Međimurci, nego što su svoja vozila zaustavili prijevoznici iz Krapine, Bjelovara, a svega par automobila s ČK oznakama.

Ističu kako je sljedeći prosvjed u Zagrebu, na Markovu trgu, a traže smanjenje goriva na 7,99 kuna za litru. Ovdje izdvajamo odličnu suradnju s PP Prelog te nije zabilježen niti jedan incident i sve je proteklo u mirnom i prijateljskom ozračju. Promet se dalje odvija nesmetano.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije