Vijesti / Društvo
Društvo
LJILJANA ZUBIĆ Međimurka koja je nakon teške bolesti propješačila 675 km

LJILJANA ZUBIĆ Međimurka koja je nakon teške bolesti propješačila 675 km

Knjižnca i čitaonica Nikola Zrinski Čakovec poziva vas na putopisno predavanje Moj Camino 'Stazom tišine' Ljiljane Zubić koje će se oržati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice "Nikola Zrinski" u utorak, 29. svibnja 2018. u 18 sati.

Ljiljana Zubić je Međimurka koja je nakon teške bolesti i različitih životnih nedaća u kolovozu 2017. odlučila propješačiti 675 km francuske rute Camino de Santiago. Moj Camino „Stazom tišine” predavanje je koje donosi impresivne fotografije krajolika, ljudi i naizgled nevažnih detalja na putovanju sjeverom Španjolske, isto tako donosi priče o susretima, novim prijateljstvima, hodočasničkim običajima, ....

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program je ostvaren u suradnji s Planinarskim društvom „Međimurje“ Čakovec. HPD „Međimurje“ je osnovano 1995. godine u Čakovcu. Društvo je osnovala grupica zaljubljenika u prirodu i planine zbog izražene potrebe urbanog čovjeka povratku prirodi i aktivnom i opuštajućem ispunjavanju slobodnog vremena. Od samog početka do danas se u našemu društvu okupljaju se planinari svih uzrasta.

Više o društvu na: http://www.hpd-medjimurje.hr/

Ulaz je slobodan!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!