VIDEO I FOTO Mimohod: Maturanti stvorili maštovit svijet u Čakovcu

>> Mimohod maturanata 2018. u Čakovcu (Utorak, 22.5.2018.)

U uotak, 22. svibnja u 14 sati ispred Gospodarske škole Čakovec formiran je završni mimohod čakovečkih maturanata organiziran povodom Dana maturanata koji su trajali od 18. svibnja do danas.

Na čelu bajkovite povorke transparent Srednje škole Prelog, domaćina ovogodišnjih Dana maturanata, a ispod njega ravnatelj škole Tomislav Gregur.

I kod drugih srednjih škola svoje su maturante predvodili ravnatelji, a uz njih su odjeveni u odore maturanata bili njihovi razrednici.

Njih ukupno 1.200 u 50 razrednih odjela, a svaki taj odjel jedna od kreacija koja pripada drugom svijetu, vremenu, podneblju.

Jednom riječju miješali su se ovdje likovi iz crtića poput Medvjedića dobra srca i Teletabisa pa do životinjskog carstva s klokanima, kokošima, mišićima i slično. Bilo je tu bejzbolaša i bejzbolašica, lovaca, Egipćana, izviđača, vatrogasaca i mnogih drugih zanimljivih likova.

Zajedno su stvorili kreativan i maštovit svijet, a ovaj mimohod zauvijek će im biti podsjetnik na dane provedene u najljepšoj životnoj dobi.

Na prometnice i u centar Čakovca maturantska je povorka izmamila silno mnoštvo među kojem je bilo najviše roditelja tih srednjoškolaca i njihovih najbližih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije