15. DANI ŠIBE I RIBE U KOTORIBI Za one koji su se odlučili za vlak

15. turističko-ugostiteljska manifestacija Dani šibe i ribe 2018., u organizaciji i domaćinstvu Općine Kotoriba, bit će ove godine održana u Kotoribi u subotu, 26. i nedjelju, 27. svibnja na prostorima kod nove OŠ Jože Horvata.

>>> SLAVE 15 GODINA Nikad bogatiji program za Dane šibe i ribe u Kotoribi

Kako je to njeno 15. izdanje i kako sadržajno postaje sve bogatija postoje razlozi za još masovniji dolazak namjernika u ovaj istočni kutak Međimurske županije.

Hvale je vrijedna ideja organizatora, a u cilju atraktivnijeg i posebnijeg dolaska u Kotoribu, da zainteresiranim namjernicima omogući besplatni dolazak u Kotoribu vlakom i da na taj način pokaže kako je ‘cug mašina’ kotoripska posebnost.

Za one koji su odlučili koristiti tu pogodnost donosimo vozni red vlakova koje će namjernici moći besplatno koristiti u nedjelju. Vlak za Kotoribu kreće iz Varaždina u 12,15 sati i on će se zaustavljati na svim usputnim stanicama do Kotoribe. Povratak iz Kotoribe, a što ovisi o raspoloženju gostiju, bit će moguć u 18,33, 21,48 te 22,19 sati.

Od lani je kod dočeka gostiju uvedena posebnost. Po silasku s vlaka njih su dočekali taktovi Limene glazbe općine Kotoriba te su ih grupno otpratili do mjesta manifestacije.

Tako će biti i ove godine čime se naglašava dobrodošlica koju Kotoripčani iskazuju svakome i na svakom koraku, a koji će u te dane biti njihovi gosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije