Vijesti / Društvo
Društvo
TERME SVETI MARTIN 1. 6. vas časte besplatnom urnebesnom satirom Denisa Bašića

TERME SVETI MARTIN 1. 6. vas časte besplatnom urnebesnom satirom Denisa Bašića

Denis Bašić, Zagrepčanin koji nas unatrag desetak godina nasmijava svojim imitacijama Franje Tuđmana, Stipe Mesića, Ćire Blaževića i ostalih istaknutih pojedinaca, 1. lipnja nastupit će u kongresnoj dvorani Termi Sveti Martin. Ulaz je besplatan, a zabava i smijeh do suza zajamčen.

LifeClass Terme Sveti Martin u petak, 1. lipnja s početkom u 20 sati ugostit će najpoznatijeg hrvatskog imitatora, Denisa Bašića.

Glavne zvijezde satire „Čarolija imitacije“ su istaknuti hrvatski pojedinci poput Franje Tuđmana, Stipe Mesića, Ćire Blaževića i generala Rojsa, a objedinjuje ih čovjek koji nevjerojatnom lakoćom imitira svakoga od njih, Denis Bašić. Osim što imitira navedene pojedince, Denis Bašić kroz satiru komentira i specifične međuljudske odnose te aktualnosti s društvene i političke scene.

Nakon napornog radnog tjedna svima dobro dođe doza smijeha i opuštanje. Dođite u Hotel Spa Golfer i uživajte u imitacijama koje će vas nasmijati do suza, a nakon toga opustite se u Pubu Potkova uz glazbu i odličnu atmosferu.

Ulaz je sasvim besplatan, stoga izlike za ljenčarenje na kauču u dnevnoj sobi više nema. Osim toga, Turistička zajednica Općine Sveti Martin sasvim besplatno organizira i vožnju turističkim vlakićem do LifeClass Termi Sveti Martin. Polazak iz Lapšine je u 19:15, a prolazi i kroz Marof i Sveti Martin do Termi i natrag.

Vidimo se 1. lipnja u Termama Sveti Martin.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.