Nezaboravni Dan obitelji uz Megaton i AutoZubak!

Ističući važnost obiteljskog zajedništva te ugodno provedenog slobodnog vremena, kojeg u žurbi modernog življenja obitelji imaju sve manje, Radio Megaton je uz partnerstvo AutoZubaka uz Međunarodni dan obitelji realizirao projekt ‘Dan obitelji uz Megaton i AutoZubak’.

Zahvaljujući ovom projektu dvije su obitelji dan provele u Nacionalnom parku Plitvička jezera. Četveročlana obitelj Šipek iz Biljevca i peteročlana obitelj Gregurić iz Trnovca Bartolovečkog na odredište su stigle u novim vozilima Škoda Karoq i WV T-Roc s punim spremnikom goriva, a što je osigurao ‘AutoZubak’.

Obje obitelji su za na put dobile pakete suhomesnatih delicija ‘Mesnica Rogina’, dok im je Nacionalni park Plitvička jezera osigurao beplatan parking, ulaz i razgledavanje nacionalnog parka.

Sudjelovanje u nagradnoj igri koja je trajala od 2. do 11. svibnja bilo je jednostavno.

Slušatelji su se u nagradnu igru mogli uključiti na način da su svakodnevno prateći program Radija Megaton zapisivali riječi koje su se bez unaprijed određenog redoslijeda emitirale tijekom dana u različitim terminima u radijskom programu, te ih potom uobličili u smislenu rečenicu.

Budući da su nagrađene dvije obitelji, zadatak je bio ponuditi i dvije rečenice. To je najbolje pošlo za rukom nagrađenim obiteljima Šipek i Gregurić koje su u završnici nagradne igre 12. svibnja ponudile rješenja: ‘S AutoZubakom pođi, na Plitvice dođi… Megaton navini i ne brini!’ i ‘Na Plitvice pođi, s AutoZubakom dođi… Megaton navini i ne brini!’.

Ova svakako posebna avantura u novim automobilima AutoZubaka, za obitelji Šipek i Gregurić, počela je u petak 18. svibnja preuzimanjem automobila u salonu, a završila je 21. svibnja kada su Škoda Karoq i WV T-Roc vraćeni AutoZubaku.

Nasmijana lica obitelji Šipek i Gregurić, potvrda su da je i ovaj projekt Radija Megaton i partnera bio uspješan, a uspomene nagrađenih trajne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije