ČAKOVEČKE MAŽORETKINJE U subotu smotra s brojnim gošćama

Udrugu Čakovečke mažoretkinje do kraja sezone čeka mnoštvo nastupa i odlazak na međunarodno natjecanje. Povodom Dana Grada i obilježavanja 24. godišnjice rada udruge organiziraju smotru mažoretkinja koja će se održati u subotu, 26. svibnja.

Početak svečanog defilea, uz pratnju Gradskog puhačkog orkestra Čakovec, bit će u 9:45 sati ispred I. Osnovne škole, a plesni dio smotre održat će se na Trgu republike.

Uz koreografije svih skupina Čakovečkih mažoretkinja, bogat program također su pripremile i njihove gošće: mažoretkinje Goričana, Koprivnice, Murskog Središća, Nedelišća i Preloga te članice KUD-a Žiškovec koje će svojim nastupom otvoriti smotru.

Ovim putem Čakovečke mažoretkinje pozivaju sve ljubitelje plesa da im se u subotu pridruže u veseloj atmosferi i zanimljivim nastupima.

Članice Čakovečkih mažoretkinja sa sva tri sastava, idući tjedan odlaze na međunarodno natjecanje SAMOBORfest uz veliku podršku navijača – roditelja koji će ih kao i prošle godine bodriti od početka do kraja natjecanja.

Svoj grad i županiju predstavljat će sa 15 koreografija koje su osmislile trenerice Smiljana Nedeljko i Iva Prprović. Nakon prošlogodišnjih odličnih rezultata i ove godine se nadaju da će se u svoj grad vratiti okićene pokojom medaljom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije