FOTO Proslava i igre na otvorenom u Područnoj školi Novo Selo Rok

U srijedu, 23. svibnja 2018. u Područnoj školi Novo Selo Rok, u sklopu projekta ‘U školskom vrtu (i mi) rastemo’ održana je proljetna proslava i obiteljski dan s roditeljima učenika koji su proveli poslijepodne u druženju u školskom biovrtu te igrama na otvorenom.

U školskom su vrtu bili postavljeni spremnici za recikliranje smeća, gdje je voditeljica projekta ‘U školskom vrtu (i mi) rastemo’ Silvija Kolar-Fodor naglasila važnost razvrstavanja i recikliranja, ali i pametnog kupovanja da stvaramo čim manje otpada.

Postavljen je bio i školski komposter te drvena ploča s nazivom projekta kod ulaza u njihov školski vrt.

Nakon toga je slijedilo druženje i igre na otvorenom gdje su se učenici družili i natjecali sa svojom roditeljima u raznim igrama – graničarima, natjecanje u skakanju s vrećama, nošenje jajeta u žlici i sl.

Udruga Biovrt zahvaljuje od srca na velikom odazivu i uključivanju obitelji u školske aktivnosti. Zajedno skupa gradimo bolju i zdraviju budućnost za našu djecu.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije