BURGERS & BARBELLS Od petka do nedjelje najfiniji i najjači party u Varaždinu!

Još samo dva dana dijeli nas od pravog gastronomskog i sportskog vikenda u TTS Sport centru u Varaždinu.

– Burgers and Barbells trodnevno je događanje koje objedinjuje 2. Burger Fest i 5. Varaždin Throwdown, odnosno gestronomsku poslasticu koju nam osiguravaju izlagači, burgeraši iz Čakovca, Zagreba, Varaždinskih Toplica, Maribora i Novog Sada i sportske egzibicije za koje će se pobrinuti natjecatelji iz čitave Europe, njih više od 140 koji će odmjeriti snage u Crossfitu – poručuju organizatori.

Sportski dio natjecanja započinje u subotu ujutro, dok će gastronomski dio započeti već u petak popodne.

– Ove godine okupili smo najbolje od najboljih. Iz Čakovca nam dolazi ekipa Central Parka, iz Varaždinskih Toplica Rešetka by Đurina Hiža, Zagreb predstavljaju Submarine Burgers, iz Novog Sada nam dolazi Toster te iz Maribora Jack and Joe steak and burger club. Svi oni predstavit će se Varaždincima već u petak s početkom od 14 sati tako da računamo na to da Varaždin u petak za ručak jede burgere” dodali su iz Maraschino Craft Bara.

Drugi Burger Fest održat će se u petak s početkom od 14 sati pa sve do kasno uvečer kad će okupljene zabavljati DJ Mario Kovač, te u subotu i nedjelju s početkom u 11 sati pa sve do ponoći. U subotu je za glazbeni dio zadužen zagrebački cover band 4Head.

Ulaz na 2. Burger Fest i 5. Varaždin Throwdown je besplatan, a pozvani su svi!

NAGRADNA IGRA za čitatelje eMedjimurja:

Rešetka by Đurina Hiža iz Varaždinskih Toplica i Submarine Burgers iz Zagreba poklanjaju 2 burgera.

Sve što trebate je u komentaru ispod objave na Facebooku eMedjimurja označiti koga bi počastili s burgerom. Označavanje traje do petka u 12 sati, kada ćemo odabrati sretne dobitnike 😉

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije