SAMOBORFEST Mažoretkinje iz Murskog Središća osvojile pet medalja

Protekle subote već tradicionalno mažoretkinje Murskog Središća sudjelovale su na Samoborfestu 2018. Uz još 20-ak timova iz Hrvatske, Slovenije i Češke naše djevojke okitile su se s pet medalja.

Osvojile su zlato, dva srebra i dvije bronce. Zlatnu medalju u kategoriji duo/trio pompon kadeti osvojili su Saša Matić i Eva Varga. Srebrne medalje u kategorijama Solo s rekvizitima kadet Eva Varga i Pompon grupa-kadeti. Bronačane medalje osvojile su u kategorijama Tradicionalni mažoret ples –kadeti i Grupa s rekvizitima-juniori.

Osim u ovim kategorijama u kategorijama solo s rekvizitima u iznimno jakoj konkurenciji natjecale su se i: Kristina Škvorc-senior koja je osvojila 4. mjesto, Nera Hranilović-junior sa osvojenim7. mjestom i po prvi puta u dječjem uzrastu Lana Trstenjak koja je također osvojila odlično 4. mjesto.

Bio je to dan plesa, prekrasnih koreografija i izvedbi svih sudionika, dan druženja, skupljanja novih iskustava i velikih rezultata.

– Ovim putem veliko hvala svim našim djevojkama i voditeljima Lari Podgorelec, Luciji Mutvar Bedić i Patriciji Jambrošić na upornosti, odricanju, marljivom radu i trudu.

Također hvala svim roditeljima koji nas vjerno prate i pomažu kao i cijeloj zajednici na podršci bez koje također ne bi bilo ovoliko puno uspjeha. Prije lijetne stanke članice i član mažoretkinja Murskog Središća imaju još nekoliko nastupa i gostovanja te završnu produkciju, nakon kojih ih čeka zasluženi odmor, a već na jesen krećemo s realizacijom novih projekata, zacrtanih ciljeva te se veselimo proslavi velikog 20-og rođendana kao i početku organizacije idućeg državnog prvenstva, kada ćete u najsjevernijem gradu lijepe naše – Murskom Središću moći vidjeti i uživati u bogatsvu mažoret plesa timova iz cijele Hrvatske – poručuju iz udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije