Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Mimohod mladih glazbenika: Suita pokazala svoj glazbeni potencijal

FOTO Mimohod mladih glazbenika: Suita pokazala svoj glazbeni potencijal

- Svoju vještinu sviranja, trud i rad kroz pjesmu pokazali su polaznici synthesizera, glasovira, harmonike, gitare, violine, flaute i vokalisti, individualno kao i grupno. Nastupi su im dodatni stimulans za daljnji rad, a obzirom na veliki broj izvođača glazbene se svečanosti provode kroz tri dana - ističe ravnatelj i dodaje kako s mladim glazbenim nadama radi veći broj glazbenih pedagoga, a kakav je njihov rad vidljivo je na završnim nastupima koji se mogu ocijeniti više od uspješnih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naša je ekipa na događaju bila jučer, 6. lipnja, kada je naišla na punu dvoranu zgrade Zrinski i uvjerila se u riječi ravnatelja, a posebno su nas dojmile ovacije zahvalnog gledateljstva koje su doživjeli izvođači pa s pravom odzvanjaju njegove riječi kako su ovo večeri velikih umjetnika.

Zbog čega? Jer su polaznici Suite uspjeli pokazali zavidan stupanj u izvođačko-tehničkom i interpretativnom smislu vještinu sviranja i pjevanja.

Treba dodati kako polaznici Suite njihovim obožavateljima godinama priređuju i božićno-novogodišnju čestitku svojim umijećima.

Stoga, svi koji se žele u sve iznijeto uvjeriti, imaju prilike još danas, u četvrtak, 7. lipnja, u 19:30 sati.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!