FOTO Vivonina Revija plesa oduševila prepunu dvoranu Centra za kulturu

Razni stilovi plesa, raznovrsnost glazbe, kostima, različitost tema i ideja te prepuna dvorana zadovoljila je i opravdala očekivanja velikog projekta koji si je zacrtala idejna začetnica Karmen Kovačević Jambor sa svojim timom iz Vivone.

Najveći broj gostujućih ekipa do sad govori o respectu koji uživa Vivona među plesnim istomišljenicima. Spomenut ćemo Atomi grupu iz Goričana, Lenu i Plan B iz Varaždina, M-fit iz N.Marofa, Crazy Hill iz Ludbrega, Jump iz Koprivnice, Point iz Samobora, Gombalište iz Zagreba, Backstage iz Zaprešića te Ivančicu iz Ivanca.

Domaća Vivona predstavila se u sedam grupa i sedam koreografija koje su osmislile Karmen, Petra i Dora, Nela i Ivana te Tajana i izazvale oduševljenje. Čakovečka publika usvojila je kulturu i pljeskala kako domaćim tako i gostujućim skupinama što je izazvalo oduševljenje svih.

Na početku programa voditeljica Lea Goričanec predstavila je ciljeve ove Revije, donatore i pokrovitelje, medije te pozvala sve predstavnike grupa da prime prigodne zahvalnice i poklone. Prisutnima se s par riječi obratio i dogradonačelnik Čakovca Zoran Vidović.

Zahvalila je na potpori Gradu Čakovcu, Međimurskoj županiji, Mettsu, Rudi expressu, Tegri i Međimurje plinu. Kroz šest blokova sa po tri koreografije izmjenjivale su se zanimljive koreografije i izmamile pljesak publike.

Vrijedne ruke majka i baka Vivone ispekle su 800 muffina i počastile sve učesnike. Na kraju programa Studio Vivona podijelio je svojim jubilarcima za 5 godina Priznanja (Anamari Šafarć, Sari Martinjak, Miši Haček Lučić, Daliji Dokleja, Tesi Kovačević, Hani Kovač, Kaji Colarić, Gloriji Blažon, Tonki Pavlic, Lei Tomašić, Neri Preksavec, Ani Fernandez Mekovec i Brigiti Vrbanec.

Za 10 su godina prigodan poklon dobile su Lea Tot i Lea Goričanec s kojom je upriličen i poseban rastanak s obzirom da odlazi na fakultet. Sve Vivonine koreografije građanstvo će moći vidjeti i na 5. Dance streetformu 21. lipnja u 18 sati kada se očekuje da će cijeli Trg zaplesati. Osim toga očekuju ih gostovanja u Koprivnici na Plesodromu te Državnim susretima u Velikoj Gorici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije