MALA SUBOTICA Poziv učenicima i studentima za dobivanje novčane nagrade

Općinski načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc poziva učenike osnovnih i srednjih škola te studente s područja Općine Mala Subotica da podnesu molbu za dobivanje novčane nagrade zaiznimne uspjehe u školovanju, na sportskim i drugim natjecanjima u školskoj godini 2017/18, odnosno akademskoj godini 2016/17.

Pravo na novčanu nagradu ostvaruju i studenti čiji ukupni uspjeh (prosjek) na studiju zaključno sa ak. godinom 2016/17. iznosi 4,5 ili više, te dobitnici dekanove ili rektorove nagrade u navedenoj ak. godini ili kasnije”.

U molbi je potrebno navesti ime i prezime, adresu prebivališta, OIB, razlog iz kojeg se podnosi molba te kopija (sken) dokaza o postignutom uspjehu. Molbe se zaprimaju najkasnije do 20.06.2018. godine dostavom na adresu Općine Mala Subotica, Glavna 29a, 40321 Mala Subotica (osobno ili poštom), ili skenirano na e-mail adresu opcina@opcina-mala-subotica.hr .

O dodjeli novčane nagrade općinski načelnik će donijeti posebnu odluku koja će biti objavljena na www.opcina-mala-subotica.hr do 22.06.2018. godine. Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Mala Subotica 29. lipnja 2018. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije