USPJEH mlađe skupine plesača Koraka na ‘Island Dance Competition’

Mlađa i novija generacija Korak juniora probila je led svojim prvim natjecanjem. Sudjelovali su s 12 koreografija u različitim plesnim kategorijama, te odnijeli 9 prvih mjesta, dva druga i jedno treće mjesto.

Kao najbolja juniorska formacija sa koreografijom ‘Crown’ osvojili su plesni kamp u Italiji od strane Europe Hip Hop Movementa. Komercijalni trio u kojem su sudjelovale Vita Malašić, Elena Frančić i Gita Nikolić osvojio je put u Bugarsku kod Nadye Dimokove, balerine i suvremenjakinje koja je primijetila rad i na drugim tehnikama obzirom da je konkretno dodijelila nagradu plesačima u komercijalnoj koreografiji!

Klara Tot, Nikolina Martinec, Hana Krištofić, Izabella Kurti, Filipa Zubić i Virna Hošnjak snimile su plesni video u koreografiji Mariusza Crovida. Voditeljica i koreografkinja Virna Hošnjak sudjelovala je kao sudac u kategorijama u kojima se Korak nije natjecao, te održala plesnu radionicu uz Nadyu Dimokovu iz Bugarske, Mariusza Crovida iz Poljske, Giuliu Mancini iz Italije i Josea De La Cruz iz Amerike.

Zahvaljuju se na pomoći oko djece asistentici Filipi Zubić i Zvjezdani Kovačić.

– Vjerujemo da ne želite propustiti njihov ‘The 90’s show’ koji će se održati u nedjelju, 17. lipnja sa početkom u 18:30h u dvorani Graditeljske škole. Karte po cijeni od 30 kuna možete kupiti na https://www.ticket2go.hr/tickets/27-1TJ4HOP7.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije