Vijesti / Društvo
Društvo
LJUBAV JE NA SELU Dvojica Međimuraca traže srodne duše

LJUBAV JE NA SELU Dvojica Međimuraca traže srodne duše

Predstavljanje farmera desete jubilarne sezone najpopularnije dokumentarne sapunice RTL-a 'Ljubav je na selu', gledatelji su mogli vidjeti večeras u 21 sat.

Jedanaestoro farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale.

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a među njima su i dvojica Međimuraca - Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela.

U Belici čeka Kristijan Vrban, radišan muškarac koji je od malih nogu svjestan da ništa ne dolazi samo od sebe, ni preko noći. U tinejdžerskoj dobi 38-godišnji Kristijan je ostao bez oca, te postaje glava kuće i preuzima brigu o obiteljskom gospodarstvu, a iako mu je to san, zbog količine posla do sada nije uspio upoznati onu pravu.

U slobodno vrijeme Kristijan vozi motor, čita i surfa internetom, a vjeruje da i za njega postoji srodna duša koju se nada pronaći u emisiji.

Miljenko Vrančić dolazi iz mjesta Zebanec Selo, a u najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca. Zbog toga je bio prisiljen prerano odrasti. Premda bi mnogi u toj tragediji potražili i pronašli izgovor za neuspjeh, on je taj životni izazov okrenuo u vlastitu koristi i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može.

Miljenko je uključen u sve aktivnosti koje nudi njegovo pitoreskno međimursko seoce, a priznaje da nikad nema mira kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. No vremena je sve manje, a srce traži svoje...

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će saznati u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

Pismo vašem omiljenom farmeru šaljite na 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS-om na broj 666555 (3,72 kn/sms), s ključnim riječima ljubav, ime farmera, te poruku.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!