ANKETA Počele vrućine – trebaju li Čakovcu vanjski bazeni?

Sredinom rujna 2017. godine nakon godišnjeg remonta Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec gradonačelnik Stjepan Kovač najavio je kako se temeljem potreba i iskazanog interesa građana, radi na tome da Čakovec konačno dobije otvorene bazene.

Također, na održanoj Svečanoj sjednici povodom Dana grada govorilo se o istom, a početak radova najavljuje se u naredne dvije godine.

Što Međimurci misle o potrebi izgradnje vanjskih bazena pogledajte u nastavku:

– Definitivno su vanjski dio gradskih bazena trebali otvoriti odmah pri izgradnji kompleksa. Propuštena je jedna stvarno dobra prilika jer to je od početka nešto što ovom gradu fali, kazao je Nino Hergotić (32) iz Brezja.

– Sjećam se kad su vanjski bazeni bili u čakovečkom parku još ranijih godina za što mladi najvjerojatnije ni ne znaju, no ja sam uvijek za! Vjerujem da su potrebni što zbog turističke slike, ali najvažnije poradi lokalaca, rekla je Danica Korpar (55) iz Pušćina.

– Tako nešto je potrebno stanovnicima Čakovca i okolice, a trebalo je već davno biti realizirano. Vanjski bazeni na Dravi su pri kraju izgradnje pa mislim da nam je to, uz obližnje toplice, jedini spas po ljetnim vrućinama do izgradnje čakovečkih bazena, kazao je Matija Perhoč (25) iz Zasadbrega.

– Joj ma jedva čekam otvorene bazene u Čakovcu! Na ove zatvorene odlazim svaki petak, a ljeti su potrebni zbog nemogućih vrućina, rekla je Jagoda Krušić (62) iz Čakovca.

– Otvoreni bazeni bi nam definitivno dobro došli u Čakovcu. Već dugo razmišljam kak bi bilo super da se po ljetnim vrućinama ne moraš voziti do toplica u okolici ili čak do onih u susjednim državama samo da se osvježiš i osunčaš, kazao je Bruno Fegeš (21) iz Pretetinca.

– Lokacija gdje se nalaze gradski bazeni je odlična za nadogradnju. Ima prostora i time bi u tome dijelu grada zaokružili pravi sportski rekreativni centar. To je pravi uspješni potez, kazao je Dragutin Sabolek (65) iz Čakovca.

– Mislim da je takav pothvat trebao prije biti realiziran. Često posjećujem Gradske bazene, ali kad ljeti želim na one otvorenog tipa moramo do Svetog Martina na Muri ili često do Slovenije, rekla je Lorenna Hranilović (11) iz Podturna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije