MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE u Čakovcu širi suradnju u Hrvatskoj i Sloveniji

U srijedu, 6. lipnja 2018. na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu održano je predstavljanje mogućnosti nastavka studija studentima preddiplomskog stručnog studij Održivi razvoj na Strojarskom fakultetu u Mariboru.

Prezentacija je inicirana od strane doc. dr. Janeza Ekarta, a na predstavljanju su bile prisutne i bivše studentice Veleučilišta koje uspješno studiraju na navedenom Fakultetu nakon što su završile studij Održivog razvoja na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

Osim suradnje sa Strojarskim fakultetom u Mariboru, Veleučilište je krajem svibnja, 2018. sklopilo i suradnju s Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Suradnja se odnosi na mogućnost nastavka studiranja u području održivog razvoja, ali i ostale aktivnosti od interesa za obje institucije kao što su konferencije, projekti, zajednički kolegiji, razmjena nastavnika.

Uz dekanicu Veleučilišta, doc.dr.sc. Nevenku Breslauer, prof.v.š. na potpisivanju sporazuma sudjelovao je i dekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld mr.sc. Joško Klisović u pratnji prof.dr.sc. Gorana Bandova, prodekana za nastavu te predstavnika Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld Markom Lukićem te Igorom Brkićem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije